Det är en väldig massa snack om Peter Forsberg. Hur presterar han? Håller foten? Kommer det att bli NHL? Och ska sanningen fram så kan ingen blunda för att han för att ha varit borta så länge som han ändå varit presterat på en väldigt hög nivå. Han har varit väldigt bra i de här tre matcherna han gjort med Modo och det är väl inte mer än rätt att det snackas väldigt mycket om honom.

Vad som glöms bort i det här sammanhanget är laget Modo. Med en väl presterande Peter Forsberg i laguppställningen har laget mäktat med att ta två ynka poäng på tre matcher. Man har lyckats pricka in fem ynka mål på de här tre matcherna och tre av dem har Foppa skjutit (plus att han assisterat till ett fjärde).

Om kvällens drabbning med HV71 nu var Foppas sista i Modo-tröjan för i år, om han nu väljer att sticka till NHL eller lägga av, vad händer då med Modo? Vem ska prestera när inte Foppa, som direkt i sin comeback burit laget på sina axlar, är med längre? Man kan nog inte säga annat än att det just nu ser ganska mörkt ut för Ö-vikslaget.

NP: Ace Frehley – Anomaly